Reset Password

Your search results
Casa sencera
Masia o masoveria
|5 Habitacions|2 Banys|

Descripció

Masia tradicional, tipica de la zona – situada al mitg del camp – jardi immens – per gaudir de la natura en tot el seu esplendor. Les estances, habitacions, celler, menjador, cuina, son grans.

Casa ideal para grupos, para hacer una buena barbacoa, para una estancia tranquila, para disfrutar de la naturaleza, dispone de todos los servicios, leña, internet wifi, situada en medio del Penedes, región vinícola por excelencia, donde podrá disfrutar de la vida en el campo en todo su esplendor.

Poden veure també, canteulera.blogspot.com

La nostre Masia esta situada dins el terme municipal de Sant Martí Sarroca (Barcelona), a quatre kms. del nucli del poble (que té una població aproximada de 3200 habitants), a 291 metres d’altitud, i en concret dins de la barriada de La Torre i Sant Pere ad Vincula, a sis quilòmetres de Vilafranca i a quatre de Sant Martí. Els camins d’accés estan asfaltats. Esta al mig d’una zona en que es respira natura per els quatre costats !!

Es una Masia tradicional de construcció en diferents etapes, probablement ja en una bona base del Segle XIX – (hi ha dos oliveres centenàries) va estar fins els anys 1940/60 escola primària del barri per a nenes- encara es pot veure on hi ha l’actual celler on era la sala de classe, amb l’armari del mestre- . Renovada i potenciada en dos etapes ben diferenciades en el Segle XX, sobre els anys 1945, i en els anys 70. A partir dels anys 25 va passar a ser com la majoria de cases de la comarca, una Masia a ple funcionament d’activitat econòmica/agrària. Partint de la base del treball a la vinya i la elaboració pròpia del vi, amb les seves premses, botes… cereal, animals de granja, venda al mercat setmanal de Vilafranca….

La Masia es troba en una zona marcadament agrària, amb d’altres masies similars escampades per tota la zona, cada una d’elles amb la seva porció corresponent de terra. Es una zona amb un marcat caràcter en els seus homes i dones, forts, molt treballadors com es pot comprovar en el treball i la cura en que conreen les seves terres i horts, son gent austera i molt arrelada a aquesta terra, que la cuiden talment com un jardí. La Masia esta situada al peu de la muntanya (1km.), amb vistes generals sobre el Penedès, rodejada de vinyes i de camps de cereal, juntament amb cinc masies mes formen un petit nucli dins del Barri de la Torre. Destaca que trobant-nos a tan sols sis quilòmetres d’una ciutat com Vilafranca i de unes comunicacions extraordinàries – tres sortides d’autopista- , Bus Barcelona, ferrocarril, TAV (sense estació), es respiri una tranquil·litat absoluta. Així mateix la zona s’aprofita d’aquesta oferta de serveis i comunicacions tant generosa.

La Masia esta preparada per a poder fer una estada de deu persones adultes amb tots els serveis imprescindibles. Tenim dos llitets petits i un bressol de viatge, per els reis de la casa !

Creiem que es tracta d’una masia adequada per a families. Per aixó per raons de seguretat no s’admeten grups de joves, ni organitzar festes d’estudiants, festes de despedida ni “botellones”.

Característiques
Aparcament privat
Barbacoa
Llar de foc
S'admeten animals de companyia
TV
Wifi
Adreça
Adreça: Barri de la Torre de Vernet - Cal Ramon Teulera
Província: Barcelona
Codi postal: 08731

Mapa

Habitacions: 5
Banys: 2
Llicència: PB-0145
Telèfon: 610488418
Correu Electrònic: mcanteulera@gmail.com

    x