Reset Password

Escapada rural

Si somies amb una escapada rural per trencar amb l’estrès i la rutina del dia a dia, tria el Penedès i deixa’t sorprendre!

Situat en un entorn privilegiat, a pocs kilòmetres de Barcelona, Tarragona i el mar Mediterrani, el Penedès és una zona amb personalitat pròpia i una rica diversitat que s’articula al voltant de la cultura del vi i el cava.

És el lloc ideal per a una escapada rural, amb una àmplia oferta d’allotjaments i masies rurals totalment equipades i envoltades d’un paisatge difícil d’oblidar. L’estada en un establiment de l’Associació de Masies del Penedès t’ofereix la possibilitat d’endisar-te en el ritme tranquil de la zona, passejar sense pressa entre pobles carregats d’història i veure com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

Planifica ara la teva escapada rural al Penedès!

Fer una escapada rural al Penedès és triar la pau i harmonia de la terra del vi i el cava, un paisatge de sensacions i olors que ofereix al visitant un ampli ventall d’oportunitats. És gaudir d’un paisatge que es transforma i canvia en cada època de l’any i endinsar-se en el ritme tranquil de la zona, passejant sense pressa entre pobles carregats d’història tot veient com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

Una escapada rual en un establiment de l’Associació de Masies del Penedès és el marc ideal per descobrir com els cellers i caves e la zona elaboren els seus productes seguint la tradició de moltes generacions i viatjar al passat vistant construccions medievals o joies del modernisme català.

La versatilitat d’aquesta terra la converteix en l’escenari ideal per a una escapada romàntica, en una casa rural amb encant envoltada de vinyes o per gaudir d’un cap de setmana amb un grup d’amics vivint l’enoturisme en primera persona i tastant la millor gastronomia.

Durant la teva escapada rural, segons l’època de l’any, tindràs l’oportunitat també de participar en les festes populars del Penedès (castellers, els diables, el foc, la música, etc.), mentre descobreixes l’esperit acollidor i obert d’aquesta terra de pas, generosa i i dinàmica.

Tot això i molt més, està al teu abast si fas una escapada rural al Penedès. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres allotjaments i deixa’t seduir pel Penedès. T’esperem!