Reset Password

Turisme familiar

Viure unes vacances fent turisme familiar al Penedès és descobrir molts viatges en un de sol: situat en un entorn privilegiat, a pocs kilòmetres de Barcelona, Tarragona i el mar Mediterrani, el Penedès és una zona amb personalitat pròpia i una rica diversitat que s’articula al voltant de la cultura del vi i el cava.

La versatilitat d’aquesta terra la converteix en l’escenari ideal per a unes vacances en família, amb esports d’aventura i contacte amb la natura per als més petits i diferents opcions d’oci per als adults.

L’antídot per trencar amb la rutina i l’estrès del dia a dia és gaudir d’uns dies de turisme familiar al Penedès, un espai ric i divers on conviure entrar en contacte amb l’entorn i gaudir d’infinites activitats.

Turisme familiar al Penedès en una masia rural

Allotjar-se en una masia rural de l’Associació de Masies del Penedès és la millor opció per gaudir del turisme en família en aquesta zona. Les masies, totalment equipades, ofereixen diferents espais d’esbarjo per als més petits, tant a l’aire lliure, com a cobert. Moltes diposen també de jocs infantils, ping-pong i futbolí, així com pistes de futbol a l’aire lliure i piscina; i permeten l’estada amb animals domèstics. En qualsevol cas, cal consultar prèviament els serveis que ofereix cada masia.

Les vacances en família troben en els allotjaments rurals l’emplaçament ideal per a petits i grans, que es converteixen a més, en la porta d’entrada a infinites activitats i excursions.

L’estada en una masia rural permet al visitant fer senderisme entre vinyes, buscar tresors amagats a l’aire lliure, fer excursions a cavall, en burro o en bicicleta, llançaments en tirolina, recorreguts acrobàtics sobre roques, etc.

Alguns cellers i caves, així com museus com el Centre d’Interpretació del Cava o el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, ofereixen també tallers i activitats dirigides als més petits, per tal que tos els membres de la família gaudeixin al màxim de la visita.

Ja sigui per una escapada de cap de setmana o per unes llargues vacances, fer turisme familiar al Penedès és assegurar la diversió i el descans per a tota la família. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres allotjaments i deixa’t seduir pel Penedès. T’esperem!