Reset Password

Turisme Penedès

Ja sigui per una escapada de cap de setmana o per un període llarg de vacances, fer turisme al Penedès és triar la pau i harmonia de la terra del vi i el cava, un paisatge de sensacions i olors que ofereix al visitant un ampli ventall d’oportunitats.

Allotjar-se en un establiment rural al cor del Penedès t’ofereix la possibilitat d’endisar-te en el ritme tranquil de la zona, passejar sense pressa entre pobles carregats d’història i veure com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

Gaudeix del turisme al Penedès

Situat en un entorn privilegiat, a pocs kilòmetres de Barcelona, Tarragona i el mar Mediterrani, el Penedès és una zona amb personalitat pròpia i una rica diversitat que s’articula al voltant de la cultura del vi i el cava.

Fer turisme al Penedès allotjant-se en un establiment rural de l’Associació de Masies del Penedès, permet al visitant gaudir de l’espectacular paisatge de la vinya, descobrir com els cellers i caves elaboren els seus productes seguint la tradició de moltes generacions i viatjar al passat vistant construccions medievals o joies del modernisme català.

El Penedès, que sempre ha estat una terra de pas amb esperit obert i dinàmic, acull el visitant amb generositat i el convida a participar en una variada oferta de festes  populars, a més de manifestacions culturals pròpies com els castellers, els diables, el foc, la música…

La versatilitat d’aquesta terra la converteix en l’escenari ideal per a una escapada romàntica, en una casa rural amb encant envoltada de vinyes; unes vacances de turisme rural en família, amb esports d’aventura a l’aire lliure per als més petits; una sortida amb amics, en un allotjament rural per grups on poder gaudir de la millor gastronomia i viure l’enoturisme en primera persona; així com l’escenari ideal per una celebració única, com un casament o aniversari.

Tot això i molt més, està al teu abast si t’allotges en una masia i véns a fer turisme al Penedès. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres allotjaments, t’esperem!