Reset Password

Gastronomia

Una estada en un establiment de turisme rural al Penedès permet al visitant gaudir de l’espectacular paisatge de la vinya, descobrir la cultura del vi i el cava visitant diferents cellers eaboradors i degustar una variada i deliciosa gastronomia.

Les terres de vins, són també terres de bona gastronomia i el Penedès no n’és una excepció. El visitant trobarà aquí infinitat de restaurants que treballen amb productes locals i de km. 0, elaborant propostes gastronòmiques amb arrels en la cuina tradicional catalana.

Turisme rural al Penedès amb tots els sentits

Fer turisme rural al Penedès és una oportunitat única per gaudir d’una de les millors gastronomies del país, amb sabors, textures i aromes que mariden a la perfecció amb els vins i caves que aquí s’elaboren.

Els restauradors de la zona beuen de la tradició culinària de la cuina mediterrània, a la qual han incorporat noves tècniques i molta creativitat per adaptar-la als nous temps sense perdre la seva essència.

Els restaurants del Penedès són una mostra de l’empenta i l’esforç de moltes persones, tant en les cuines com treballant la terra, per oferir plats ambiciosos i sorprenents. Aquest és un dels atractius gastronòmics del Penedès: productes de proximitat mimats i treballats amb cura al Penedès, elaborats amb imaginació i delicadesa a les cuines del Penedès.

Una experiència de turisme rural al Penedès es viu amb tots els sentits, deleitant-se amb tresors gastronòmics com l’ànec mut i el gall del Penedès, el xató, que s’elabora amb diferents variants al Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Calafell, i altres especialitats de la cuina pedesenca, en el cas dels postres i la rebosteria, com els carquinyolis, les catànies o les garlandes.

Els mercats i fires que se celebren al llarg de l’any són també una oportunitat per a conèixer i tastar els productes gastronòmics més emblemàtics del Penedès, com la Fira del Gall de Vilafranca o el Mercat del Préssec d’Ordal a Subirats, entre d’altres.

No esperis més i comença a preparar les teves vacances de turisme rural. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres allotjaments i deixa’t seduir pel Penedès. T’esperem!