Una estada en un establiment de turisme rural al Penedès permet al visitant gaudir de l’espectacular paisatge de la vinya, descobrir la cultura del vi i el cava visitant diferents cellers eaboradors i degustar una variada i deliciosa gastronomia.

Les terres de vins, són també terres de bona gastronomia i el Penedès no n’és una excepció. El visitant trobarà aquí infinitat de restaurants que treballen amb productes locals i de km. 0, elaborant propostes gastronòmiques amb arrels en la cuina tradicional catalana.

Masies del Penedès - Turisme ruralFer turisme rural al Penedès és una oportunitat única per gaudir d’una de les millors gastronomies del país, amb sabors, textures i aromes que mariden a la perfecció amb els vins i caves que aquí s’elaboren.

Els restauradors de la zona beuen de la tradició culinària de la cuina mediterrània, a la qual han incorporat noves tècniques i molta creativitat per adaptar-la als nous temps sense perdre la seva essència.

Turisme rural al Penedès amb tots els sentits

Els restaurants del Penedès són una mostra de l’empenta i l’esforç de moltes persones, tant en les cuines com treballant la terra, per oferir plats ambiciosos i sorprenents. Aquest és un dels atractius gastronòmics del Penedès: productes de proximitat mimats i treballats amb cura al Penedès, elaborats amb imaginació i delicadesa a les cuines del Penedès.

Una experiència de turisme rural al Penedès es viu amb tots els sentits, deleitant-se amb tresors gastronòmics com l’ànec mut i el gall del Penedès, el xató, que s’elabora amb diferents variants al Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Calafell, i altres especialitats de la cuina pedesenca, en el cas dels postres i la rebosteria, com els carquinyolis, les catànies o les garlandes.

Els mercats i fires que se celebren al llarg de l’any són també una oportunitat per a conèixer i tastar els productes gastronòmics més emblemàtics del Penedès, com la Fira del Gall de Vilafranca o el Mercat del Préssec d’Ordal a Subirats, entre d’altres.

No esperis més i comença a preparar les teves vacances de turisme rural. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres allotjaments i deixa’t seduir pel Penedès. T’esperem!