Reset Password

Casa de poble

Fer turisme rural en una casa de poble al Penedès t’ofereix la possibilitat d’endisar-te en el ritme tranquil de la zona, passejar sense pressa entre pobles carregats d’història i veure com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

Una casa de poble és un establiment turístic situat dins el nucli urbà, sempre de menys de 1.000 habitants, integrat en una edifici anterior a 1950 respectuós amb l’arquitectura de la zona. Si es lloga per habitacions es tracta d’una casa de poble compartida; i si es lloga sencera, es coneix com casa de poble independent.

Els titulars de la casa de poble al Penedès poden dedicar-se professionalment a la pagesia en activitats agrícoles, ramaderes o forestals; o no. En el primer cas la casa de poble s’engloba dins el que s’anomena “casa de pagès o establiment d’agroturisme” i en el segons cas, es tractaria d’un “allotjament rural”.

Sigui quin sigui el cas, l’estada en una casa de poble al Penedès, lluny del bullici de la gran ciutat i de l’estrès del dia a dia, és una experiència inoblidable de pau i harmonia, en contacte amb la natura i amb un paisatge únic ple de llums i colors.

Prepara les teves vacances en una casa de poble al Penedès

Situat en un entorn privilegiat, a pocs kilòmetres de Barcelona, Tarragona i el mar Mediterrani, el Penedès és una zona amb personalitat pròpia i una rica diversitat que s’articula al voltant de la cultura del vi i el cava.

L’estada en una casa de poble, ja sigui compartida o independent, és el lloc ideal per endisar-se en el ritme tranquil de la zona, passejar sense pressa entre pobles carregats d’història i veure com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

Ja sigui per una escapada de cap de setmana o per un període llarg de vacances, fer turisme rural al Penedès ofereix al visitant un ampli ventall d’oportunitats: visitar cellers i caves de prestigi, gaudir de la gastronomia local, descobrir vestigis històrics del romànic, el gòtic i el modernisme, participar de la cultura i les festes populars i molt més!

No esperis més i comença a preparar ara les teves vacances en una casa de poble al Penedès. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres allotjaments i deixa’t seduir pel Penedès. T’esperem!