Reset Password

Allotjament rural

Fer turisme en un allotjament rural al Penedès, situat en un entorn privilegiat, a pocs kilòmetres de Barcelona, Tarragona i el mar Mediterrani, és descobrir una zona amb personalitat pròpia i una rica diversitat que s’articula al voltant de la cultura del vi i el cava.

L’estada de turisme rural en un allotjament rural al Penedès és aquella que es realitza en un establiment on el titular no es dedica professionalment a la pagesia. Els allotjaments rurals de l’Associació de Masies del Penedès són de diferents tipus, segons si estan dins o fora d’un nucli urbà o si es lloguen per habitacions o sencers.

L’allotjament rural siutat fora del nucli urbà que es lloga per habitacions rep el nom de masia; i el que es lloga sencer, masoveria. L’allotjament rural situat dins un nucli urbà s’anomena casa de poble compartida, quan el servei d’allotjament és en regim d’habitacions, o independent, quan es lloga la casa sencera.

Escapada rural en un allotjament rural al Penedès

Fer turisme rural, ja sigui per un cap de setmana o per unes vacances, en un allotjament rural al cor del Penedès ofereix al visitant la possibilitat d’endisar-se en el ritme tranquil de la zona, passejar sense pressa entre pobles carregats d’història i veure com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

El turisme rural és la fórmula perfecte per entendre el procés d’elaboració dels productes (vins i caves) de la zona, descobrint els secrets que s’amaguen en els túnels subterranis de prop d’un centenar de caves i cellers, i alhora gaudir de la gastronomia local, protagonitzada per productes autòctons d’alta qualitat.

El Penedès ofereix també al visitant infinites activitats i recursos turístics, com el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, i el Centre d’Interpretació del Cava, a Sant Sadurní d’Anoia; així com visites i rutes guiades, castells i conjunts arquitectònics del període romànic, gòtic i modernista i múltiples activitats a l’aire lliure i d’aventura (senderisme, quads, cavalls, bicicletes, 4×4, etc.).

No esperis més i prepara ja la teva estada en un allotjament rural al Penedès. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres establiments i deixa’t seduir pel Penedès. T’esperem!