Reset Password

Masia o masoveria

Allotjar-se en una masia rural al Penedès t’ofereix la possibilitat d’endisar-te en el ritme tranquil de la zona, passejar sense pressa entre pobles carregats d’història i veure com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

Una masia rural és un establiment turístic situat fora del nucli urbà que es lloga per habitacions o sencer, en aquest cas s’anomena masoveria. Els titulars de la mateixa poden dedicar-se professionalment a la pagesia en activitats agrícoles, ramaderes o forestals; o no. En el primer cas la masia o masoveria s’engloba dins el que s’anomena “casa de pagès o establiment d’agroturisme” i en el segons cas, es tractaria d’un “allotjament rural”.

Sigui quin sigui el cas, l’estada en una masoveria o masia rural al Penedès, lluny dels nuclis habitats, és una experiència inoblidable de pau i harmonia, en contacte amb la natura i amb un paisatge de vinyes ple de llums i colors.

Prepara les teves vacances en una masia rural al Penedès

Situat en un entorn privilegiat, a pocs kilòmetres de Barcelona, Tarragona i el mar Mediterrani, el Penedès és una zona amb personalitat pròpia i una rica diversitat que s’articula al voltant de la cultura del vi i el cava.

L’estada en una masoveria o masia rural és el lloc ideal per endisar-se en el ritme tranquil de la zona, passejar sense pressa entre pobles carregats d’història i veure com el sol s’amaga rere un mar inabastable de vinyes.

Ja sigui per una escapada de cap de setmana o per un període llarg de vacances, fer turisme rural al Penedès ofereix al visitant un ampli ventall d’oportunitats: visitar cellers i caves de prestigi, gaudir de la gastronomia local, descobrir vestigis històrics del romànic, el gòtic i el modernisme, participar de la cultura i les festes populars i molt més!

No esperis més i comença a preparar ara les teves vacances en una masia rural al Penedès. Utilitza el cercador per conèixer la disponibilitat dels nostres allotjaments i deixa’t seduir pel Penedès. T’esperem!