Reset Password

Your search results
10 de juny de 2013

Oferim descomptes en allotjament pel VinyaSons

festival vinyasons

L’Associació de Masies del Penedès, que agrupa els allotjaments rurals de l’àmbit de la D.O. Penedès, ha establert un acord de col·laboració amb el Festival VinyaSons. Així, les persones que s’allotgin en algun dels establiments associats podran gaudir de descomptes en el preu de l’entrada dels concerts d’aquest cicle que se celebra durant els mesos de juny i juliol en diferents espais emblemàtics del Penedès. A més, les persones que acreditin l’entrada al Festival Vinyasons també gaudiran de l’allotjament en alguns dels 40 establiments rurals de l’associació amb importants descomptes.

“Iniciem aquesta col·laboració amb VinyaSons amb molta il·lusió, ja que creiem que accions d’aquest tipus són molt positives per oferir una experiència única als visitants, donant-los l’oportunitat de gaudir de música de qualitat en un entorn únic, alhora que tasten els vins i caves que s’elaboren aquí”, afirma Raimon Olivella, president de l’Associació de Masies del Penedès.

El Festival VinyaSons ofereix, durant els mesos de juny i juliol, 10 concerts de l’Orquesta de Cambra del Penedès, sorgida al 2012 i formada per alguns dels músics més destacats de la nova generació d’intèrprets del país, en espais emblemàtics de la comarca. Els concerts inclouen també una visita guiada al celler o cava que acull el concert, un tast de vins i caves i, en alguns casos, un tast gastronòmic a càrrec del restaurant El Cigró d’Or.

Category: Blog
Share